Valutor:
Sweden
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi fäst alltid stor vikt vid din integritet och agera för att skydda din personliga information. Vi delar inte eller säljer information till tredje part, eller använda personlig information för något annat än den är avsedd för anledning.

Sekretess Engagemang

(1) Vi kommer att se till att vi hanterar din personliga information på ett säkert och omdömesgillt och kommer endast att använda dina personuppgifter när det är nödvändigt för oss att ge dig en tjänst eller utföra andra väsentliga verksamhet och aktiviteter.

(2) Vi kommer inte att använda dina uppgifter för ändamål som inte är relaterade till de tjänster vi tillhandahåller, om vi först få ditt medgivande.

(3) Vi kommer alltid att använda lagliga och rättvisa medel för att samla in personlig information och inte i ett orimligt störande sätt.

säkerhetsgaranti

Vi tolererar inte någon form av plastkort bedrägeri! Vi gör alltid vårt bästa för att se till att din shoppingupplevelse är trygg och säker.

Du är helt skyddad när du handlar på vår sida. Betalningsprocessen är skyddad av industristandarden kryptering mellan kundens webbläsare och vår webbplats, och återigen mellan vår webbplats och betalning gateway. Allt som kan garantera att ingen kan avlyssna dina plastkortuppgifter.

Du har IP-adress: 3.235.66.217     nike free run , nike airmax , nike jordan , nike trainers , nike outlet